PRIJZEN

FOTOSHOOT IN DE STUDIO OF OP LOCATIE

Een zwangerschap, familie, vrienden en natuur fotoshoot kost 45,- tot 60,- Er worden ongeveer 50 foto's gemaakt. We kiezen de 3 mooiste foto's. Die worden met photoshop bewerkt en dezelfde dag verstuurd via WeTransfer. Of kies voor een shoot van 1,5 uur voor een tijdelijk introductieprijs van 100,- . Alle gemaakte foto's worden via WeTransfer na de shoot verstuurd. U kiest 10 mooie foto's, die binnen 2 dagen worden bewerkt en verstuurd via WeTransfer. Zonder logo in groot jpeg formaat.

Tip: breng verschillende setjes kleding mee met passende schoenen, make up en leuke attributen.

KINDERFEESTJE FOTOSHOOT

Een kinderfeestje fotoshoot kost 100,- De jarige wordt met zijn/haar vriendjes gefotografeerd als gehele groep, in duo's, in kleine groepjes en een ieder kind individueel. De shoot duurt 1,5 uur voor de jarige en 4 vriendjes. (elk extra vriendje is 15,- ) Alle fotos van de shoot worden meteen verstuurd via WeTransfer, in groot jpeg formaat zonder logo. Binnen 3 dagen wordt bewerkt en nagestuurd 2 groepsfotos , 3 foto's van de jarige en 1 foto van elk vriendje. Meer nabewerkingen in overleg.

Tip: neem verschillende setjes kleding mee, make up, attributen.

TROUW FOTOSHOOT

Een bijzonder moment vraagt ook om bijzondere afspraken. Neem even contact met mij op, voor mogelijkheden vanaf 200,- ; steve.the@live.com


 
Copyrights © 2021 by Maxx Media