INTRO

Leuk zo'n fotoshoot?

Een fotoshoot? Leuk voor model en fotograaf! Want de samenwerking is essentieel voor een geslaagde shoot. Elkaar aanvoelen en aanvullen om samen een mooi plaatje te maken. Niet makkelijk als je elkaar pas leert kennen en er staat ook nog een camera op je gericht. Voorbereiding is daarom erg handig. Laten we elkaar eerst mailen en vertellen wat we verwachten. Wat vind jij mooi? Heb je voorbeeld foto's? Niet dat we die gaan kopiëren, maar zo krijgen we beiden een indruk wat voor soort sfeer de foto moet uitstralen. De ene perfecte houding en compositie voor een model past soms helemaal niet bij de ander. Samen zoeken en vinden we elkaar. Natuurlijk geef ik aanwijzingen tijdens een shoot, maar dat zijn meer kleine aanwijzingen op jouw natuurlijke poses.

Een shoot in mijn fotostudio aan huis is zeer geschikt voor high-key fotografie. Dat is een witte achtergrond, 3 of 4 flitsers (softboxen), veel licht en weinig schaduw. Model staat dan centraal, er zijn weinig tot geen attributen. Poses en composities zijn de belangrijkste ingrediënten. Door het vele zachte licht komen huidtinten egaal en mooi op de foto. Eventuele pukkeltjes en oneffenheden zijn makkelijk achteraf weg te werken met Photoshop. Heb je rood haar of een felle kleur kleding, dan knalt dat eruit.

De studio is geschikt voor maximaal 4 personen tegelijk. Bij binnenkomst drinken we samen eerst wat, bekijken we foto's en bespreken wat we doen. Daarna duiken we de studio in. Tijdens de shoot bepalen we samen wat we doen en hoe we het doen. Je mag gerust iemand meenemen die ons kan assisteren of gewoon voor de gezelligheid. Visagie kun je zelf regelen of ruim van te voren even melden bij mij. Ik zorg dat een visagiste contact met je opneemt en jullie bespreken onderling de eventuele vergoeding.

Een shoot is een leuk uitje, dus er wordt ruim de tijd genomen, we lachen veel en we zorgen voor een lekker hapje en een drankje.

Een shoot op locatie?

Prima, Zoetermeer kent genoeg leuke fotogenieke plekjes. Zoals bij het recreatiegebied Noord Aa; strand, water, bos, polder (weiland en slootjes), kinderboerderij Het Geertje (hooiberg, stallen, oude boerderij, slootje, kano's en bootjes.

Het Balijbos; bos, hangbrug, vlot, weiland, stadsboerderij.

De dorpskern; oude lantaarns, straatjes, winkels, uithangborden, landschapspark.

Mogelijkheden bij Intratuin, Koffiebar bij de Brandstore, Stadshart, Mandelabrug, Impala auto's, Snowworld, Waterworld, en nog veel meer…

Heb jij een locatie? Ook prima. Eventueel heb ik een mobiele flitsset. Ik heb ook ervaring in het fotograferen in theaters, bij concerten en evenementen, waar het licht meestal niet optimaal is om foto's te maken.

Dus heb je interesse om een shoot met mij te doen, mail mij dan op steve@the-images.nl

Wat krijg je? 100% inzet, creativiteit en gezelligheid. Alle foto's op dvd, we maken afspraken over bewerkingen in Photoshop en printjes. Gezien mijn afname kan ik ook voordelige prijzen voor foto's op canvas regelen. Heb je al ideeën, vragen of wil je nog even van gedachten wisselen, mail dan gerust …..

Groetjes van Steve

 
Copyrights © 2021 by Maxx Media